Om Through nature to you

Through nature to you startade sin företagsresa under en meditation i slutet av 2017. Där och då kom namnet "through nature to you". Nästa impuls förde mig till USA och utbildningen till natur- och skogsterapiguide under hösten 2018. Därefter har böcker, filmer, retreats och bilder skapats med samma vision, att återkoppla kontakten mellan människan och naturen. Jag är djupt tacksam att få vara del av denna rörelse som växer starkare och starkare,  där naturen mer och mer kommer i centrum och guidar oss i våra beslut här på jorden. 

 

Jag är certifierad natur- och skogsterapiguide genom ANTF (Association of nature and forest therapy guide) och har en lång erfarenhet av att guida och leda människor i olika sammanhang.  Välkommen!

  Karin Wells   (och trollet Jorvi)

Hur?

Genom tjänster och produkter som är sprungna ur kontakten med naturen når vi vår vision - att återkoppla människan till naturen. 

Varför?

Through nature to you's vision är att  öppna till den fantastiska värld som finns runtomkring oss och som avspeglar vår egen mänskliga värld perfekt. Vi är en del av naturen och vi är ömsesidigt beroende av varandra. Genom naturen når vi vår hjärtan och därifrån kan vi skapa en bättre värld. I perfekta harmoni. 

Vår värdegrund

Allt vi gör ska vara Nära oss själva och naturen samt  Magiskt och Glädjefyllt från våra hjärtan.  

Pressmaterial och filer

För kontakt e-posta till karin@througnaturetoyou.com eller ring 073-390 03 71

Ord om oss och det vi gör

Om du vill uppleva verklig frid och uppleva skogen genom dina sinnen och din kropp,  och samtidigt få erfarenheter om dig själv  - prova skogsbad! 

//Charlotta Gustafsson

Skogen känns som den bästa och roligaste platsen på jorden genom sagorna om Alvin och Alvas äventyr i skogen

// Cath Blomkvist