Närbild på mossa. 

I det lilla bor det stora
 
Med ett iakttagande öga och en böjbar kropp letar jag mig ut i skog och mark. Mitt öga fastnar på något. Jag kryper nära och tar fram min kamera. En bild senare är jag nöjd. Det vackra  har fångats på bild. En liten detalj får sin uppmärksamhet. I det lilla bor  det stora

Om du är intresserad av att köpa prints kontakta karin@throughnaturetoyou.com

Tankar från naturen

En enkel och vacker reflektionsbok som du kan ta med dig när du går ut i skogen. Fotografierna från naturen och frågorna hjälper dig att få en djupare och närmare kontakt med naturen samtidigt som du guidas till att förstå dig själv bättre.  Gå till webbutiken för att köpa.  

Foto och Text: Karin Wells

Böcker

Sagorna om levande och magiska skogen

Böckerna handlar om syskonen Alva och Alvin som upptäcker skogen och dess invånare på ett magiskt, kärleksfullt och äventyrligt sätt. De möter trollet Jorvi, vattenmannen Vadar, den stora stenen Putta, trädfolket och många andra fantastiska skogsvarelser.  En underbar bokserie att läsa för både barn och vuxna.  Två av fem böcker är publicerade,  "Alva och Alvin och den magiska skogen" och "Trollet Jorvi och vännerna på äventyr i skogen" . I den andra boken lär vi känna trollet närmare och det leks och busas och sjungs, för sjunga det gillar Jorvi. Alla böckerna finns att köpa i webbshopen. 

Författare: Karin Wells 
Illustratör: Ing-Marie Sönne

Alla böcker säljs via webbshopen. Klicka på knappen nedan för att komma till butiken.

Just nu kickstartar jag den tredje boken, "Trädfolket och den lila stenen". Använd  länken nedan och stötta mig genom att förköpa den. TACK på förhand. 
https://www.kickstarter.com/projects/803188284/sagoboken-tradfolket-och-den-lila-dromstenen