Närbild på mossa. Om du liksom vi blir förundrad över skönheten säljs denna bild i webbutiken. 

I det lilla bor det stora

 
Med ett iakttagande öga och en böjbar kropp letar jag mig ut i skog och mark. Mitt öga fastnar på något. Jag kryper nära och tar fram min kamera.
En bild senare är jag nöjd. Det vackra  har fångats på bild. En liten detalj får sin uppmärksamhet. I det lilla bor  det stora

Mina vackraste bilder köper du i webbbutiken. Klicka på knappen nedan. 

Tankar från naturen

En enkel och vacker reflektionsbok som du kan ta med dig när du går ut i skogen. Fotografierna från naturen och frågorna hjälper dig att få en djupare och närmare kontakt med naturen samtidigt som du guidas till att förstå dig själv bättre.  Gå till webbutiken för att köpa.  

Foto och Text: Karin Wells

Böcker och Bilder

Sagorna om levande och magiska skogen

Böckerna handlar om syskonen Alva och Alvin som upptäcker skogen och dess invånare på ett magiskt, kärleksfullt och äventyrligt sätt. De möter trollet Jorvi, vattenmannen Vadar, den stora stenen Putta, trädfolket och många andra fantastiska skogsvarelser.  En underbar bokserie att läsa för både barn och vuxna.  Den första av fem böcker heter  "Alva och Alvin och den magiska skogen" och du köper den i webbshoppen.  Den andra boken "Trollet Jorvi och vännerna på äventyr i skogen" kommer från tryckeriet i slutet av februari.  Förhandsboka genom att maila karin@throughnaturetoyou.com

Författare: Karin Wells 
Illustratör: Ing-Marie Sönne

Alla böcker och en del av bilderna på denna hemsida säljs via webbshopen. Klicka på knappen nedan för att komma till butiken.

Prenumera på throughnaturetoyou's nyhetsbrev genom att anmäla dig nedan.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt